csaz 

kapat
  1. 1997-2001 yıllarında uludağda okuyan herkesin bir kere görüp unutamadığı biri olduğuna emin olduğum 23 senedir bana ablalık yapan güzel insan.
    #525222 (yatutarsa, 11.08.2006 10:35)
  2. öğrencilik günlerimizde tiyatro'dan,sinemadan,müzik'ten kısacası sanattan uzun uzadıya hoş sohbetler ettiğim yegane kişilik.
    sanat bilgisi engin yazar.
    #1118605 (firtina, 07.01.2007 12:32)

© 2008 - uludağ sözlük

csaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. csaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu csaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri eksi oy veren ibne » sozluk yazarlarinin itiraflari » gonenc esiyok » haldun taner oyku odulu » lehman brothers » petit beurre » clavicula nox » ajda pekkan » death note » elbet bir gun bulusacagiz » seek » fringe » butun dunyada askerler olmasa » merit sahmaran otel » ui » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizlara yuz vermemek » 10000000000000 » neye el atsam kuruyor » ilhan berk » doktorlar » uludag sozluk adult hikayeler bolumu » manco » nanomanufacturing » itus » afra tafra demokrasisi » mumin sirin » if so » don t play with matches » seni seviyorum » trabzonsporlu futbolcularin isimlerindeki akustik