crzytarantla 

kapat
  1. besinci nesil yazar şeysi. nickinin okunuşu kireyzitantana * olsa gerek.
    (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 01.05.2008 13:09)
  2. bir sözlük yazarı..
    [sanırım bahsi geçen burda benim]
    (crzytarantla, 01.05.2008 15:51)
  3. nicki crazy tarantula gibi okunsa sanki daha bir doğru olacak, yazar arkadaş.
    (notrinova, 01.05.2008 15:56)
  4. kısa kısa yazan, güzel yazan yazar.*
    (the fine chemist, 02.05.2008 10:28)
  5. özellikle mi yaptığını anlamadığım ancak nedense benim dikkatimi çeken ve çok uyuz olduğum bir iş yapmakta olan yazar. belki basit bişey ama ben taktım ya sürekli dikkat ederim artık. şöyle ki bu yazar arkadaşımız ya başlıkları okumadan entry giriyo ya da sözlük formatı vs pek umrunda değil tek amacı entry sayısını artırmak. şöyle bikaç örnek vereyim kendisinin entrylerinden;

(not: ben de 5.nesilim sonuçta şurda geleli bikaç gün oldu ama susayım dedim baktım benden eskiler başka alemlerde dayanamadım yazıyorum)

başlık: erkegin 3 hali
    entry: cinsellik,para,futbol. (#3346866)
    yorum: cinsellik diye bi hal mi var arkadaşım. veya futbol veya para diye. başlıkta erkeği ve 3'ü görip 3 kelimeyi yapıştırmışsın acelen ne hele bi soluklan iyice oku dimi

başlık: liseli sozluk yazari
    entry: bu gruba bende dahilim, eğer siz giderseniz sözlüğü bizlere bırakacaksınız. (#3346842)
    yorum: forum formatına bile uymaz bu entry. vallahi gitmem bi yere bu saatten sonra*

başlık: sevgilisinden dayak yiyen erkek
    entry: hep kadınlar mı dayak yiyecek birazda erkekler sevgilisinden dayak yesin denen olaydır.
    hayat müşterektir.
    olması gerekendir. (#3346821)
    yorum: sevgilisinden dayak yiyen erkek bir insandır veya bir canlıdır vs vs ama olay değildir.

başlık: msn de ne dinliyorum ozelligi
    entry: kişi listemde birinin ne dinliyorum özelliğinde ismail yk dinlediğini görürsem silmeme sebep olacak olay. (#3346681)
    yorum: bak yine aynısı. yahu bak sonunda özellik yazıyo sen yine olay diyosun. karışma artık olaylara boşver bi oku sonra yazmadan bi daha oku başlığı.

başlık: onemli olan yarismakti
    entry: önemli olan buraya gelmek sizle tanışmaktı diyerek sunucunun g.tünü kaldırma eylemidir. (#3346655)
    yorum: başlıkta yazan "onemli olan yarismakti" cumlesi bir "söz"dür arkadaşım. başlıkta senden önce yazanları bi oku bi tanesi buna bi olay bi eylem olarak bakmışmı. olmaz. ooooolmaz eylem de olmaz.

daha bunlar uzar gider benim gücüm bu kadarına yetti. haddimizi aştıysak biraz affola.
    (damin dibindeki saksagan, 02.05.2008 11:55)
  6. (bkz: çılgın örümcek)
    (KeviN, 02.05.2008 12:40)
  7. galiba sözlükte sevilmeyen bir yazar.
    (crzytarantla, 08.05.2008 12:47)
  8. sözlükte küçük kardeşlerden *

bir büyüğü olarak biraz durulmasını olaylar üzerinde biraz daha çok kalarak olaya hakim olmasını nacizane bir tavsiye olarak isminin altına iğnelemek istediğim yazar. takipteyiz. *
    (ParaNtez, 08.05.2008 18:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kursun gecirmez sapka » 1 2 3 tip dendikten sonra fakultesi diyen cocuk » bir tel kopar ve ahenk ebediyen kesilir » annenin lost izlemesi » 72 bakire » sominede odun yerine para yakan insan » any god will do » korpe » ataturk hakkinda ne dediler » bir bucuk yil ugrasip bir sevgili bulamamak » felegin cemberini belinde ceviren insan » para » ankara 11 sulh ceza mahkemesi nin reklam yapmasi » fayrouz » internet hukuku » ergani nin tarihi eserleri » sazan » lock stock and two smoking barrels » rapidshare » baba ile konusurken arkadan gelen counter sesi » tomas zapotocny » mucho grande » universiteye olan ozlem » deviantart » turk dizilerindeki flashbackler » ardi ardina bkz veren ibne » herilt yani » the perishers » kursun gecirmez pacali don a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa