crystal castles 

1. yaptıkları müziğe tam olarak hangi isim verilir bilmemekle birlikte elektro punk en yakın tanım olabilir. arıza müziklerin efendileri. dinlerken atari oynuyormuş hissine kapılabilirsiniz.
    şu da belki iş görür :

http://www.myspace.com/crystalcastles
    (sprnova, 08.05.2008 15:56)
  2. bir kadın ve bir adamdan oluşan müzik grubu.

eski atari oyunlarındaki polifonik melodileri andıran sampleları vardır, değişik bir tarzdadırlar.
    (karin, 08.05.2008 15:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uludag sozluk havayollari » guguda » josh holloway in pipisi » richard christy » luks yalova seyahat » benim zarim esnek » server durumu » rapidshare » bunu yapan insan olamaz » mesaj hani » cehenneme gidenin soyleyecegi ilk sozler » muz » samanyolu tv » kalan pirinc sayisi kadar cocuk sahibi olmak » citizen kane » lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi » cehennemden gelenin soyleyecegi ilk sozler » kisla muhabbeti » goy goy » skellig » bi hukm ul kanun » ahmet turk » ibret i alem » volkan arslan » entry girerken olmek » cennet diye yanlislikla cehenneme giren insan » ayaklarin baslari yonettigi yerde kiyamet kopar » yeni uuser olacaklara nick onerileri » mus un tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa