cryptopsy 

kapat
  1. inanilmaz bir davulcuya sahip * death metal grubu.
    davulcularini dinlemeden,ben metal dinliyorum demeyin.
    #247173 (a fine day to exit, 15.05.2006 15:19)
  2. kanadalı ünlü grind-death grubudur.
    #247196 (dukur, 15.05.2006 15:24)
  3. kanada'nın montreal bölgesinden bazen grind'a kaçabilen bir teknik death metal grubudur. davulcuları flo mounier en hızlı death metal davulcusudur ve en iyilerinden biridir. none so vile albümleri efsane mertebesine ula$mı$tır. belki de gelmi$ geçmi$ en iyi death metal $arkısı olan phobophile'nin yaratıcılarıdır. son albümde once was not ile ortamlara yeniden akan lord worm'la beraber harika i$ler çıkarmaktadırlar.
    #301884 (randy, 01.06.2006 21:57)
  4. 90'ların sonlarında vokal ve davulda zirveye çıkmış death grubu.
    #4075015 (summoning, 11.10.2008 17:49)
  5. Kanada' lı technical death metal grubu. Çok manyak gruplar dinlemiş birisi olarak bunlara pes diyorum sayın seyirciler. Yetenek sınırlarını zorlamayı yıllar önce bırakmışlardır. Bu türün meraklılarına kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim. insanda sinir stres bırakmıyorlar valla.
    #4132947 (selfless, 24.10.2008 17:10)
  6. (bkz: crypto) (bkz: topsy krits)
    #4132965 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 24.10.2008 17:14)
  7. bu grubun bütün elemanları jazz'ı yemiş yutmuştur. Blasphemy Made Flesh'de jazz etkileri açık açık ortaya çıkıyor zaten.

en güzel albümleri olarak None So Vile'ı gösterebilirim. maalesef yaşlanıyor bu adamlar.

derek roddy* ile kapışabilecek tek adama, flo mounier'e sahiptir.

ne yazık ki son albümleri The Unspoken King üzdü bizi. nerde eski cryptopsy.
    #4575105 (Devourment, 23.01.2009 23:06 ~ 23:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cryptopsy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cryptopsy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cryptopsy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cryptopsy. Copyrights of the articles are belong to their authors.