cryptic sounds no voices in your head 

kapat
  1. 1998 yılında çıkmış megadeth ep'si. marty friedman'ın yoğun katkılarıyla gerçekleştirilmiş olup, 1997 çıkışlı cryptic writings albümünden 5 şarkının enstrümantal versiyonlarından oluşur. vokal yerine elektro gitar kullanılmıştır. özellikle içinde ki she wolf yorumu enfestir. tracklist i için;

1. almost honest
    2. vortex
    3. trust
    4. a secret place
    5. she wolf
    #3389652 (tornado of souls, 12.05.2008 23:00 ~ 23:01)

© 2008 - uludağ sözlük

cryptic sounds no voices in your head başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cryptic sounds no voices in your head ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cryptic sounds no voices in your head nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» din » squadron » auf der anderen seite » gazetedeki fotograflara sakal biyik cizmek » hoslanilan kizin cantasinda cankan cd si bulmak » bu kadin hep sarki soylesin ben dinlerim » che guevara » etyen mahcupyan » afyon patlamasi » cep telefonunu tuvalete dusurmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games