cruel intentions 

kapat
  1. 99 yapımı bir amerikan gençlik filmi. türkçesi sex oyunlarıdır (bkz: ingilizceden türkçeye saçma çevrilen filmler)

filmde derin anlamlar arayanlar hüsrana uğrayabilirler, fakat sırf görsel şölen için bile seyredilebilir. (bkz: ryan phillippe) (bkz: selma blair) (bkz: sarah michelle gellar) (bkz: joshua jackson) (bkz: reese witherspoon) ki altı çizilmek istenen şey aşk ın ta kendisidir..

ryan phillippe güzelliğiyle sizi dumura uğratabilir; ben böyle güzel gözlü, dudaklı, burunlu değil erkek, kadın bile görmedim. ayrıca sarah michelle gellar la olan dialogları ilgi çekicidir.. (bkz: you can put it anywhere) (bkz: i dont fuck losers)

film, ayrıca rol gereği aşık olmaları gereken reese witherspoon ve ryan phillippe in gerçek hayatta evlenmelerine vesile olmuştur. mutluluklar dilerken bir şeyi eklemek isterim naçizane, daha güzelini bulamadın mı be ryannn!?!
    #120233 (charmofsmyrna, 19.03.2006 00:42)
  2. soundtrackleri filmden daha özeldir kanımca.tavsiye edilir.
    #120236 (mamafih, 19.03.2006 00:44 ~ 00:48)
  3. (bkz: placebo) (bkz: every you every me)

(bkz: the cardigans) (bkz: lovefool)
    #120241 (charmofsmyrna, 19.03.2006 00:46)
  4. türkçe adını görünce adult film zannedilen film. filmde belirledikleri kişileri yatağa atmayı amaç edinmiş kız ve erkek iki üvey kardeşin maceralarını anlatıyor. komik ve eğlenceli bir film. adult materyal arayanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. ayrıca 3 bölümü vardır. 3üncüsündeki karakterler ilk ikisindekinde farklı.
    #120242 (zall, 19.03.2006 00:49)
  5. cruel intentions serisinin 3 filmini de seyreden ve filmdeki erkeklerin kızları tavlama yollarını benimseyen bir erkeğin elinden kacacak kız sayısı cok azdır..elinden kaçabilecekler arasında bu 3 filmde oynayan kız tipleri bulunmaktadır.. cruel intentions serisindeki en bomba sahne bence sarah michelle gellar ın ryan ın jaguarına çömmek istemesi üzerine ryan ın the only thing you can ride is me( sen anca beni sürersin) demesidir..
    #193426 (Mustafa, 24.04.2006 06:44)
  6. choderlos de laclos'un bir çok uyarlama filmi çekilen les liaisons dangereuses adlı romanının günümüze uyarlanmış hali. film çok sıradan görünse de bazı sahneleri insanın içine oturur. sanırım bunun en büyük nedeni de filmin mükemmel müzikleridir.
    #1882506 (sanguine, 08.07.2007 14:24)
  7. (bkz: les liaisons dangereuses)
    (bkz: dangerous liaisons)
    (bkz: valmont)
    #2422018 (ELeCTrO, 03.10.2007 18:10)
  8. filmlerin tam işlevini anlayamadım az buçuk çeşnili açıkçası her bölümde farklı şeyler katıyor insana mesela ben 1 ile 3. bölümlerini izledim eğer ben aşk istiyorum gerisini boşver derseniz 1.bölüm tam size göre,3.bölüm erotizm tutkunlarına hitap ediyor;iddia ediyorum nutkunuz tutulacak sıcak sahnelerde mum gibi eriyeceksiniz kısa bir dipnotta katayım filmin soundları harika cardigans ve oasis'in şarkılarını 20 kere üst üste dinlediğimi bilirim.
    #2456576 (Theador, 11.10.2007 13:20 ~ 13:26)
  9. bu akşam cnbc e'de yayınlanacak film.
    #3513618 (taharetmuslugu, 09.06.2008 01:48)
  10. isminden dolayı fesat düşüncelere kapılmaya yola açan entirikalarla dolu bir gençlik filmi.
    tükiye'de adı seks oyunlari olarak geçer. filmin tutmasının üzerine serileri çıkmıştır ancak ilk filmi kadar başarılı olamamıştır.
    #3709295 (teodise, 23.07.2008 20:07)

© 2008 - uludağ sözlük

cruel intentions başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cruel intentions ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cruel intentions nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » yamyamlik » su icememek » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » sir isaac » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » istanbul kizlari » neset ertas » senin olmaya geldim » leave a comment » serefsiz diferansiyel denklemler » medya canavari » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » yusuf simsek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ney calmaya borozan ile baslamak » sus ve yalamaya devam et » deniz aslan » sozluk yazarlarinin itiraflari » afrodizyak » kara ciglik » akalkuli » yabancica » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » rakimalboga » venus pastanesi » puvedibuvi » milletvekilleri asgari ucret alsin » bendeki sen gitti » arwa damon