crown 

kapat
  1. 1. uludağ sözlük'ün yeni yazar, çizer, okur kişisi.

2. (ingilizce)kral tacı, tac giydirmek.

3. kron.

3. başına the alınca bir death metal grubuna dönüşen ibare.
    #3221403 (Kackelacka, 02.04.2008 13:18)

© 2008 - uludağ sözlük

crown başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. crown ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu crown nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray kupasi » ezginin gunlugu » algolagni » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » erkek kardes » ranini » sozlukten kiz kaldirmak » aquafobi » hifzi topuz » ota boka anket demek » celinebilirlik » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » 934 tane fake hesabi olan yazar » alacakaranlik durumu » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunun sozu » bas agrisi » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » silent running » zeka kupu » banu guven hatirina ntv izleyen insan » media markt » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » buyuyunce garipsenebilecek isimler » hifzi veldet velidedeoglu » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » avrupa yakasi » latince bilen sozluk yazarlari » ne istedigini bilmeyen erkek » marti cigligi