croshifseytan 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar.
    (Rurouni Kenshin, 25.02.2007 12:00)
  2. genc olsa gerek yazar.
    (thefirstfbli, 25.02.2007 12:12)
  3. her ne kadar annesinin karnında geçirdiği dokuz ayı yaşına eklesede* evet oldukça genç, 1,5 saatte yazar olamayı başaracak kadar hızlı, sözlükte ilginç başlıklar açıp, ateşli yazılara imza atacağına emin olduğum, hayatın neşe ve sinir kaynağı kuzenlerin neşe kısmını temsil eden * yağız bir anadolu delikanlısı.
    (pingu, 26.02.2007 23:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fatos segmen » the fountain » judas » pringles » thomas harris » bey abi » burzum » vu » basbakan in korumalari tarafindan dovulen adam » kacak yasamak » konya bulbulu » salca » tarassudad » penis kardesligi » ben seni asla » universite senliklerine gelen sehir magandalari » cort x2 bp » kenan evren » 34 mmt 09 » malatyaspor » murat soydemir » feke nin tarihi eserleri » eticin » muro » direc t » eksi kaca kadar kojiro hyuga » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » ozgur sozluk » korku icindeyken dile dokulen sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa