cozy powell 

kapat
  1. bana göre rock davulunu şekillendiren 3 kişiden biri.çalıştığı müzisyen ve gruplar:
    Whitesnake
    Black Sabbath
    Jeff Beck Group
    Donovan
    Ingwey Malmsteen
    Chrysalis
    Tony Ashton
    John Lord
    Hot Chocolate
    Rainbow
    Bernie Marsden
    Michael Schenker Group
    Graham Bonnet
    Robert Plant
    Phenomena
    Roger Daltrey
    Emeron Lake & Powell
    Gary Moore
    Brian May
    Glen Tipton
    Peter Green
    bir videosu için:
    http://www.drummerworld.c.../Cozy_Powellremember.html
    #123629 (bonzorich, 21.03.2006 19:57 ~ 19.04.2006 14:01)
  2. geçirdiği trafik kazası ile hayata ve kariyerine çok erken veda etmiş en baba rock davulcularından biridir.
    #656554 (slide, 22.09.2006 14:48)
  3. gök gürültüsü gibi davul çalan aşmış şahsiyet. powell gelmeden önceki ilk rainbow albümüyle *, o geldikten sonraki bi albümünü incelerseniz (mesela rising) rainbow un sound una neler kattığını görebilirsiniz. rainbow a gelmeden önce ve sonra da bi ton başarılı grupta çalmıştır ayrıca.
    #4315750 (khan, 04.12.2008 12:18 ~ 12.12.2008 15:24)
  4. ingiliz baterist.. çeşlitli grup ve sanatçılarla toplam 60'dan fazla albüm kaydetmiştir. ayrıca tam bir hız tutkunuydu, spor arabalara ve motosikletlere büyük ilgisi vardı. 1997'de stüdyo dönüşünde geçirdiği trafik kazasıyla hayatını kaybetti.
    #5390005 (piece of mind, 14.06.2009 12:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cozy powell başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cozy powell ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cozy powell nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cozy powell. Copyrights of the articles are belong to their authors.