cozemedik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ringo kim onu cozemedik henuz

© 2008 - uludağ sözlük

cozemedik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cozemedik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cozemedik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acik anksiyete » powerade » latince bilen sozluk yazarlari » when i get home » kalpsiz adam » viski sisesine cay doldurmak » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » ieva s polka » alt beyin » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » taste in men » kediye kafa atan mucahit fare » diferansiyel denklemler » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sisko muavinler » ak 47 » ama o benim dinimden degil » hic bisikleti olmamis insan » birbirine benzeyen unluler » fethullah gulen » biruni » anatomic autogynephilia » mmorpg » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » lafmacun org » dilber kocarslanli » uzun kot etek giyen turbanli » poseidon dan kacis » the night before