counter strike buglari 

kapat
  1. de dust mapinde counter strike baseinde ki kutularin ustune cikildiginda, 2 oyuncu ust usteyken ayni anda zipladiklarinda mapin ustune cikmalari bu buglardan biridir.

cs assualt mapinde icerde ki merdivenden yukari cikildiginda kosede yine 2 oyuncu ust usteyken ayni anda zipladiklarinda kisa yoldan beyaz catiya cikmalarida yine bu buglardan biridir.

de dust2 mapinde merdiden rush yapan oyuncularin yere dogru ates ettiklerinde base de bulunan ve oynamayan oyuncunun head shot yemesi de baska bir bugdir.
    #3088358 (objebi, 03.03.2008 16:14)
  2. de_aztec haritasında ve bir çok haritada bazı duvarların içinin boş olmasıdır. mesela aztec'te terörseniz ve tam asma ile kapıya girişin arasında nereye gideyim diye baktığınız yerin oradayken, kapı'nın solundan doğru atarsanız, karşı kapıdan gelen ct'lere gider o mermiler. aynı şekilde siz de yersiniz elbet.
    #3088367 (alcoholica, 03.03.2008 16:16)
  3. başka bir boş duvar için ; de_dust2 hartitasında karanlık'ta terör mekânına giden kapıyı arkanıza alıp o aradaki küçük duvara doğru ateş ettiğinizde b'dekiler mermi yer. tersi de geçerli.
    #3088387 (alcoholica, 03.03.2008 16:20)
  4. de_dust2 için b kapısındaki 2 kutu arasına atılan flashback, base inden yeni çıkan tuneldeki terorleri kör etmek için yeterlidir.
    http://www.youtube.com/watch?v=3VaTgFwTDTM +
    http://www.youtube.com/watch?v=zXjN243Y68M +
    #3098453 (bizkitch, 05.03.2008 19:35 ~ 19:36)
  5. botların bir türlü kutulara tırmanamaması. yahu birader çıkamıyosun işte neden zorluyosun. bak adam geliyo sağdan. şiştt. kime diyorum. "gümm"

(bkz: terrorists win)
    #3098469 (rakimalboga, 05.03.2008 19:39)
  6. botların sizi duvarın arkasında olsanız bile görüyor olması. bu nedendendir ki bir botu duvar arkasından şaşırtamazsınız, crosshair'i sürekli sizi takip eder çünkü.
    #3098534 (can bogazdan gelir, 05.03.2008 19:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

counter strike buglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. counter strike buglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu counter strike buglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about counter strike buglari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » ogullarini askere gondermeye korkan anneler » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » yanimda kal » masumiyet muzesi nin ikinci cumlesi » sozlukculerin 10 yil sonraki halleri » fotospor un ideal fenerbahce onbiri » istanbul u dinliyorum » hamurta » jizzonline com » extreme pamplona » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » allah kadina guvenseydi zar yapmazdi » sahne senin kultur baskenti istanbul » yahudi yazar » sevgiliyle diyaloglar » mustafa kemal ataturk » allantoin » entry girdigi an oylamaya bakan yazar » her turk asker dogar » narsil » melih gokcek