couchsurfing com 

kapat
  1. konaklama sitesidir. elbette ki ücretsiz olup,hem gittiğiniz yerdeki "couchsurfer"ların evlerinde kalabilir , hem de gelmek isteyenleri evinizde ağırlayabilirsiniz. bu sayede bir çok kültür tanımış , bir çok arkadaşlık edinebilirsiniz.
    sitenin iyi yönlerinden biri , referans verme özelliğidir . kaldığınız kişiyle veya sizde kalan kişiyle ilgili olumlu olumsuz ne varsa yazabiliyorsunuz ki başkaları açısından kolaylık oluyor.
    ben anlatmayayım daha fazla , biraz da siz bakın

http://www.couchsurfing.com
    #3426466 (horseplay, 21.05.2008 12:52)

© 2008 - uludağ sözlük

couchsurfing com başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. couchsurfing com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu couchsurfing com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizilkayalar dan hamburger yiyen insanlar » born to live rock drink and fuck » oyle yok oyle kopmahlih oynama » starbucks a gitme serefine erememis fakir insanlar » bekaret sorunsali » ice age 3 dawn of the dinosaurs » haim fresco » lanet olsun federaller geldi » i know what you did last summer » cocukkalan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci