coskun17cm kelle haric 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kelle ortaya koyduysan kelle almayi da bileceksin
  2. haric
  3. ben haric
  4. yazi haric
  5. kafa haric 16 bar
  6. kafa haric
  7. kafa haric 17
  8. anan haric
  9. istisnalar haric
  10. tum genellemeler yanlistir bu haric

© 2008 - uludağ sözlük

coskun17cm kelle haric başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coskun17cm kelle haric ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coskun17cm kelle haric nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bagirarak sevismek » antu com » 1000000000000000000000000 » allah her zaman var » zaga » turk beyniyle uretilmis super cumleler » 28 mayis 2006 turkiye estonya maci » tabu diyaloglari » sadece intermet explorer da calisan siteler » murat karayalcin » mersin » bobby knight » galatasaray universitesi » mapushane cesmesi » ilhan berk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » flatout ultimate carnage » kedi kuyrugu » hadi deli oglan hadi belime dolan » y s p » cold as ice » hayalleri olmayan insan » yazilan ilk sevda hikayesi » 15 ekim 2008 belcika ispanya maci » senoktokatragintilyon » the day that never comes » mumin sirin » darbe icin kasinmak » cinsel tercihlere saygi duymak » gemport » vaktiyle iyi biriydi