coskruno 

kapat
  1. bir sozluk yazari *
    #328121 (aabi, 08.06.2006 12:37)
  2. spor medyasının kurbanı olan yazar(#328112) *
    #328131 (TTTDDD, 08.06.2006 12:40)
  3. (#317237) Uyanık bir yazar arkadaşımız olmakla birlikte sanırız kendisi izmirli kızlarla alakalı hoş tecrübelere sahiptir. *
    #328176 (aura, 08.06.2006 12:51)
  4. ortak mordock
    #338153 (jagatai, 12.06.2006 02:23)

© 2008 - uludağ sözlük

coskruno başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coskruno ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coskruno nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orta turkce » sucuklu yumurta yemenin faydalari » incir pub » herzwerk ii » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » julius aghahowa » niccolo paganini » kahpe bizans in yigit guzeli » silikon yorgan » sozumona » borg el arab stadium » cizgi roman » bekaret uzerine acilan basliklar » gimenez » flesh for fantasy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul universitesi avcilar kampusu » 402 nolu sinifin cocuklari » hossik » melankolik » savas ve kadin » necaxa » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » sigarayi birakmanin zararlari » emine senlikoglu » kucuk istanbul » kurt soykirimi » don demeyi unuttum » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » semsek » hatun gelince caldir