cort x2 bp 

kapat
  1. cort x2 nin bloody punisher dizaynı. yeni başlayanlara yönelik, şekil olarak da güzel bir gitar.*

http://www.mydukkan.com/r...cort_x2bp.jpg&id=4081
    #3402411 (MaTRiX, 15.05.2008 23:31 ~ 23:32)
  2. yeni baslayanlar icin gayet iyi bir gitardir ama madem cort x2 alacak paraniz var 50 lira fazla verin ibanez grg170dx alin degil mi canim?
    #3597894 (imagine, 29.06.2008 21:30)

© 2008 - uludağ sözlük

cort x2 bp başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cort x2 bp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cort x2 bp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ukala » ulu chat » alper gormus » ice age 3 dawn of the dinosaurs » skittles » sozluk beni doktor yap lan allahsiz » dani filth » guvendik » ankara nin suyu » akatlar spor kompleksi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci