corbada benim de tuzum bulunsun 

kapat
  1. " bir el de ben atayım, bir parça yardımım dokunsun" anlamına gelen söz.
    #236764 (asiti kaçmış kola, 12.05.2006 20:39)
  2. çorbadaki su, salça, soğan, mercimek, un, yoğurt vb. olamayacak, buna rağmen bir parça tuz olarak ortamı tatlandırabileceğine inanan kişinin cümlesi.
    #335020 (hafiye, 10.06.2006 17:23)
  3. cordoba benim de tuzum bulunsun şeklinde görüp afallamama sebep olan başlık.

(bkz: afallamak)
    #335035 (fth, 10.06.2006 17:28)
  4. yeni bir reklam slogani da olabilecek hede. soyle ki;
    patron insan cikar sunar reklami: "corba(niz)da benim de tuzum bulunsun.. billur tuz'um.."

* * * * *
    #335073 (Confusedy, 10.06.2006 17:38 ~ 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

corbada benim de tuzum bulunsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. corbada benim de tuzum bulunsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu corbada benim de tuzum bulunsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bartimaeus » ferhat gercek » kedi kuyrugu » aquinali thomas » dursun uyar » edebiyat ve yasar kemal » pkk » genc kiz ruyasi » zeytin » hayat felsefesi » din » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » avsar boyu » gecenin bir yarisi gecen dugun konvoyu » how i met your mother » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wolverine » y s p » abd li muhabirden turban guzellemesi » terrible angels » clavicula nox » eski sevgiliyi unutmanin yollari » xbox360 dashboard » tehlike aninda cami kiriniz » koktengri » kurtlarla kosan kadinlar » kemik sesi » askeri sorgulayan her haberi kampanya sanmak » tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak » nazli nin yeri » ilker basbug