corap giydirirken ayaklari yerden kesen anne 

kapat
  1. aslen başlık,
    "annelerin külotlu çorap giydirirken ayağınızı yerden kesmesi". Hayal et. Erkeksen etme. Etme yoksa yazık olur. Var işte böyle bişey.

kafanıza kolonya şişesini atıp yine başınızda sabahlara kadar beyin kanaması geçirecek diye korkudan ağlayan bi varlık anne. Bu ikilem arasında sevgili yavrusu yazın 40 derece sıcakta üşütmesin diye külotlu çorap giydiren de, dondurma yerken çok soğuk ılınsın öyle ye diyen de bu kadın.
    Önlenemez bi düşkünlük sevdası aslında bu, tıpkı; her çocuğun dünyanın en güzel çocuğu olması ve o çocuğun bir tek annesi olması gibi bişey.

Külotlu çorap giydirirken ayakların yerden kesilme olayına gelince, bilen bilir, zor iştir külotlu çorap giymek. Hele çorapta desenler varsa ayrı zordur. Desenler yamuk olmayacaktır, ayak ucundaki dikiş tam ayak ucuna denk gelmelidir falandır filandır. Çocuk ellerinizle beceremezsiniz bu işi. Ama anne öyle mi?

Bir kere dün sabah okula giderken giyilen çorap yerde kabuklaştığından, çoraba şöyle bi bakar, (o değil de çorap resmen içinde biri varmış gibi lan. Şekil aynı yani. Nasıl bı bulunduğu kabın şeklini almaksa artık. Civa mısın mübarek?) çorabı eline alır esnetir, sonra çorabın sonundan ayak ucuna kadar olan kısmı eliyle toplar, tek hamlede giydirir. Sonra iki eliyle çorabı bel lastiğinden kavrar ve iman gücüyle sizin ayağı yerden keser, havada sizi şöyle bir sallar ki bu hareketin adı çorap yerine otursun hareketidir. Annedir yeri gelince evladına, yer çekimine bile karşı koydurtandır. Çorap giyme işi bitince içinde hareket edemediğiniz robocop montunuzu da giydirdi miydi iş tamamdır.
    #3431002 (nukleerella, 22.05.2008 12:54)
  2. çocuğun çok hoşuna giden bir hareketi farkında olmadan bir an önce giyinsin mantığıyla yapan annedir.
    #3431005 (pelvis, 22.05.2008 12:55)
  3. çorabı itinayla giydirdikten sonra şakalaşmak ister ve çorabın bel kısmından tutup çocuğunu havalandırır böyle anneler. sonrada; "uçtu uçtu ... uçtu" der. (nokta noktalı yere çocuğun ismini kotup tekrar okuyunuz)

anne, hem çocuğunu giydirmiş, hem de ufaklığı güldürmüştür. çocuk büyüdükçe, bu hareket imkansızlaşır, komik olmaktanda çıkar. sadece çocuk küçükken yapılıyorsa bir sorun teşkil etmez.
    #3431033 (sadettin kanyak, 22.05.2008 13:05)
  4. bu külotlu çorapların altına örgü pantolon giydiren anneler de görülmüştür.havalandırma katsayısını düşün sen artık...

edüt: ben giydim lan örgü pantolonu,ürkme...
    #3431889 (sustum, 22.05.2008 16:32 ~ 16:40)

© 2008 - uludağ sözlük

corap giydirirken ayaklari yerden kesen anne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. corap giydirirken ayaklari yerden kesen anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu corap giydirirken ayaklari yerden kesen anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» homo bimus » peki sozluk de bizi sevecek mi » ceza mahkemesi » justin tv de tsl maci izlerken 4737373 u aramak » alison mosshart » aziz yildirim » bluetooth ismine msn adresini yazmak » maca papazi » tayyip erdogan aromali parfum » the dark knight a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games