copy paste yaptim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. copy paste
  2. copy paste yazari
  3. copy paste sozluk
  4. copy paste adabi
  5. copy paste yapmak
  6. copy paste yazarligi
  7. copy paste yapmanin incelikleri
  8. copy paste de yaparim kariyer de
  9. copy paste yapmayan yazar
  10. copy paste karakterli yazarlar

© 2008 - uludağ sözlük

copy paste yaptim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. copy paste yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu copy paste yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir derdim var » 25 eylul 1905 » neoplan jumbocruiser » stien i bjerget » donusu olmayan yol » cep telefonu kullanmayan insan » bizkackisiyiz com » ibrahim toraman in fenerbahceye transferi » kiyafete uygun renkte ic camasiri giymek » universiteyi bakire bitirebilen kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci