copy paste karakterli yazarlar 

kapat
  1. anlam itibariyle birbirinin aynı olan yazarlardır lakin kastedilen şeyin araklama olduğu aşikar.

bu bağlamda; "başkasının skiyle gerdeğe girmek" deyimini kurban statüsünde aklımıza getiren yazarlardır.

zorunlu edit: bu başlık tarafımdan açılmamıştır
    #1864365 (the real shark, 04.07.2007 21:22 ~ 23:58)
  2. kabak cicegi gibi ortadadir... kendi fikirleri ve copy paste yaptigi entrydeki kilometrelerce olan fark hemen kendisini "ben buradayim" diyerek belli eder...
    yazarimiz yinede savunma halinde olup alinti oldugunu, nereden aldigini belirtmez...
    #1864387 (kültürsüz dinazor, 04.07.2007 21:28)
  3. (bkz: copy paste)
    #1864395 (aksak tirtil, 04.07.2007 21:29)

© 2008 - uludağ sözlük

copy paste karakterli yazarlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. copy paste karakterli yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu copy paste karakterli yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ruyada tuvalete gercek hayatta yataga isemek » nefs » kutsalkitap org » bu da mi gol degil ha soyleyin » cat stevens » 21 agustos 2008 » kar yagarken denize giren insan » federico garcia lorca » tubitak mam » dr cureklibatur ve bay arkin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games