copluk hamami 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. copluk
  2. genetik copluk
  3. uludag copluk
  4. askeri copluk
  5. sol frame vs copluk
  6. copluk sozluk
  7. cebimizde tasidigimiz copluk
  8. kutsal copluk kaynagi
  9. sozlugu copluk sanmak
  10. sozluk ve copluk arasindaki farklar

© 2008 - uludağ sözlük

copluk hamami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. copluk hamami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu copluk hamami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgili ile zillere basip kacmak » aysun kayaci » rainer maria rilke » muhalif oldugu icin hapse giren insan » incesaz » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » fenerbahce amblemi » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » tac » kuresel finans krizi icin cozum yollari » royal academy of dramatic art » cirkin olmak » kizlari guzel gosteren detaylar » ilk planor » olmek istemek ama olememek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » football » t bag » istersen hic baslamasin » televole moderasyon » aseksueller mi dover escinseller mi » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » ask konusturur » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » kurt soykirimi » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » please mister postman » musaaden olursa ben gidiyorum » kucuk kizlari gorup uzulmek » pro lisans » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin