copa mercosur 

kapat
  1. 1998-2001 yıllarında brezilya, arjantin, uruguay, paraguay ve şili'nin önde gelen futbol takımları arasında oynanmış turnuva.

(bkz: Copa Merconorte)

http://en.wikipedia.org/wiki/Copa_Mercosur
    #3264953 (larker, 13.04.2008 15:31)

© 2008 - uludağ sözlük

copa mercosur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. copa mercosur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu copa mercosur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ercisli emrah ile selvi » dort kitabin manasi » i know what you did last summer » anlamiyorum » cumartesi gunu calismak » cocugunu doven baba » uma uma donduk sari muma » annenin firlattigi terligi geri istemesi » side » shaqmarion a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci