cop kutusu tekmelemek 

kapat
  1. dışardayken bir laf atma ya da telefon sonucu çok sinirlenip çöp kutusuna tekme atmak.
    #3717390 (abberline, 25.07.2008 10:13)

© 2008 - uludağ sözlük

cop kutusu tekmelemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cop kutusu tekmelemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cop kutusu tekmelemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yek vucud menfi rey veren oglan » blue card » separasyon anksiyetesi » uludag sozluk » bir muhendisin hayati » sizofreniform bozukluk » iran da kadin olmak » iamwhoiam » sevmek mi » in brudges » depersonalizasyon » ozgurcan ozcan » seninki kac santim » stockholm » katapleksi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ctrl alt del » mao » barack obama » alp kirsan » sokratesla » duellonun kurallari » seni sican seni » ayse ozyilmazel » virginia woolf » 2008 ekonomik krizi » benim hemen evlenmem lazim baba » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » sabahat akkiraz » prestij » herkes mi sevgilisinden ayrildi