consider us death 

kapat
  1. sentenced'ın veda albümü the funeral album*'un en vurucu şarkısı.
    #2700853 (tornado of souls, 15.12.2007 20:52)

© 2008 - uludağ sözlük

consider us death başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. consider us death ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu consider us death nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the day that never comes » guilherme milhomem gusmao » buyuk okyanus » cumlede gizli ibneyi bulmak » preveze deniz savasi » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » kaveci » parmaginin ucunda akrep olan yazar » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » tiyatro ve ciplaklik » askeri yargitayin tarafsizligi » petit beurre » hayat » cursed » resat calislar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » meme alti » hell march » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » taraf » kamos » alone with everybody » islam » 1000000000000000000000000000000000000 » anka » sapper » evde erkeklere zor yaptirilan isler » estonya » tabutta rovasata » erol zavar » yemek yemeyince karnim acikiyor