consensus 

kapat
  1. istanbul lutfi kirdar uluslararasi kongre ve sergi sarayi 'nın iki ayda bir yayınladığı istanbulda ki iş, sanat, kültür hayatı hakkında bilgiler veren dergisi.
    #1535619 (lavinya_, 17.04.2007 08:08)
  2. Politik bilimde bir durumun karşısında veya o durumu desteklemek için toplanmış oy birliği ya da muhalefet veya iktidar gibi güç odaklarının birbirlerine karşıt oldukları için,karşı tarafa yakıştırdıkları, olağan politikbilim sıfatı.

Örn: Anayasa çalışmaları için belirlenen tarih consensus kararı ile onaylandı.
    #2799163 (borcu, 06.01.2008 18:06)
  3. ing: bir konu, bir olay, bin vuku yada herhangi tartışmada uzlasma durumu, fantastik bir kelime, halkın dışından.
    #3252230 (yourgirlfriendfuckinglikechamp, 10.04.2008 01:32)
  4. zamanında mehmet aslantug'un sunduğu parola adlı yarışma programının yapımcı şirketi.
    #3252256 (grand ekinoks, 10.04.2008 01:46)
  5. (bkz: oydaşma) ya da mutakabat anlamına gelmektedir zannımca.*
    #3254065 (manik depresif, 10.04.2008 16:39)
  6. con, sen ve sus'tan ibaret kelime.*
    #3254073 (galapagoslu iguana, 10.04.2008 16:41)
  7. consensus, her ne kadar anlam yönünden anlaşma ve uzlaşmaya benzese de onu tam olarak karşılayacak kavramın oydaşma olduğu kanısındayım. - "oydaşma" işte, neymiş o "consensus" falan? biz bilmeyiz öyle şeyler; oydaşır gideriz.
    #3305362 (children of condom, 22.04.2008 21:47)

© 2008 - uludağ sözlük

consensus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. consensus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu consensus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazim koyuncu vs ismail turut » murat yildirim » opet » bize musaade » samsung d880 » ayrinticilik » delivery at frontier » sihirli balon » iktisat » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » transvestic autogynephilia » henkka blacksmith » sarah palin » stephon marbury » vicortus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tropic thunder » ankaragucluler saraba dustuler » canli bomba » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » 1 gun gecti unutamadim seni » cunku esegin zikinden dolayi » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » ozledim » alacakaranlik durumu » carsten jancker » wordpress » sozlukte aglatan yazarlar » bas agrisi » butunluklu algi