concrete slave 

kapat
  1. soil in throttle junkies albümünde bulunan bir şarkısı

sözleri:

Sitting back...behind a power desk Assuming control
    Walls...with doors shut
    Like a newly caged fool
    Scream aloud...did you wish this life
    Did your choice of cards unfold...NO

Tell me there's no more rebels here
    In search of freedom your caught In a blinded stare
    search inside for a....friend

Building block...where we could stand
    Was this in the name of your god
    Now...have you forgot
    How it feels to be so alive
    Hey man..is your fave a friend
    Is the rat race your in ever gonna end...NO

In search of freedom you caught in a blinded stare
    If you cut yourself will you...
    Bleed from fear or bleed with pride
    Gonna show the world ain't right
    Stand up force the hand
    Don't breathe the breath of the concrete...clave

Walls...within you live your lige
    can you feel them squeezing you in...TWO

[PRE-CHORUS]
    [CHORUS]
    #1724376 (eurasia, 04.06.2007 15:04)

© 2008 - uludağ sözlük

concrete slave başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. concrete slave ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu concrete slave nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yitik cennet » uzun ince bir yol » puberte » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » timsah yuruyusu » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » sara thunebro » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » vudu » jorg haider » gioacchino rossini » ocaktan sigara yakmak » tik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 0 km kadin » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » bu bir skandal » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » depersonalizasyon » enkoherans » annebenpenguenoldum » cuneyt tanman » kinder supriz karpuz » sermayenin ulusal kokeninin oldugu gercegi » fonksiyon » kardese yapilan iskenceler » trevanian » pesin edit » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask