comte de lautreamont 

kapat
  1. "Denizin suyu düşünsel bir kan lekesini yıkamaya yetmez" sözünün sahibi bilge insan..
    #1661096 (beyazyelkenli, 19.05.2007 04:06)
  2. Maldoror un Şarkıları en ünlü kitabıdır..
    #1661117 (sonrabirgun, 19.05.2007 04:16)
  3. Yaşamım boyunca, istisnasız hepsi de budalaca işler yapan dar omuzlu insanlar gördüm ve çoğu türdeşlerini şaşkına çevirip ruhları türlü şekilde baştan çıkarırlardı.

Eylemlerine gerekçe olarak "ün"ü gösterirler. Onları görünce herkes gibi gülmek istedim ben de, ama böylesine tuhaf bir öykünme olanaksızdı benim için.

Keskin ağızlı bir bıçak aldım, dudaklarımın birleştiği yerlerde etimde yaralar
    açtım. Amacıma ulaştığımı sandım bir an. Kendi elimle yara açtığım bu ağıza baktım aynada!

Bir yanılgıydı! iki yaradan akan kan, gerçekten başkalarının gülüşü olup olmadığını anlamama engel oluyordu aslında. Ama, bir süre karşılaştırma yaptıktan sonra, gülüşümün insanların gülüşüne benzemediğini gördüm, yani gülmüyordum ben,

gülüşüm yoktu benim..
    #1997494 (havada panik, 24.07.2007 02:35)
  4. şiire hiç benzemeyen abidik gubik, anlaşılmaz, okurken insanda kabızlığı benzer bir his uyandıracak kadar fazla zorlamalı, kelimenin net anlamıyla sıradan bir şizofren olmasına rağmen arthur rimbaud gibi bir dahiyle kıyaslanabilen ve bu kadar beğeneni ve hayranı olması dolayısıyla aynı zamanda bize bu dünyada ne kadar çok salak insanın yaşadığını (!) hatırlatan süzme yoğurt. diğer ad isidore ducasse'dır (ne önemi varsa, yazdım işte)okumamış olanlara aynı yolda devam etmeleri önerilir.
    #2013304 (ditty, 26.07.2007 12:38)
  5. böyle bilinmesine karşın asıl ismi için (bkz: isidore lucien ducasse)

peki var mıdır bu isim veritabanında?? tabii ki yoktur hahaa ukteciler iş başına o halde!!
    #2013364 (fena halde leman, 26.07.2007 12:48)

© 2008 - uludağ sözlük

comte de lautreamont başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. comte de lautreamont ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu comte de lautreamont nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fethullah gulen » rui pedro dos santos patricio » vadime dokunmayin » werchter » telaffuzda turgay seren ekolu » anlamadigi seylerden hoslanan insan » oto kuaforu » aziz thomas » aglayamamak » b 1 » christophe colomb » trafik kazasi » neye el atsam kuruyor » ho chi minh » secde » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asla verdigi sozde durmayan sevgili » sigarayi tersten yaktiran sarki » gelin cicegi » trt dublajcilari » mongol » adanaliyik » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » iplememek » ismet ozel » paranin esiri » fyodor mihailovic dostoyevski » yaran laf sokmalar » ready to strike » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » prison break