comparative 

kapat
  1. ingilizcede karşılaştırma yapmaya yarar. ben senden iyiyim gibisinden.

(bkz: better than the best)
    #1366815 (mini mini bir nick konmustu, 02.03.2007 21:34)
  2. 2 yada daha çok heceli sıfatların önüne more, daha kısa sıfatların sonunda er eki getirilerek kurulur cümleler
    #2825569 (DeWe, 12.01.2008 00:09)

© 2008 - uludağ sözlük

comparative başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. comparative ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu comparative nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gse » babanin ensesine saplak atmak » beni birakip nerelere gidersin mysql server » guitar hero world tour » samuel beckett » tetikci » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » gelmis gecmis en buyuk grup » izlanda nin satisi » golf kuvvetleri komutanligi » pit » laf sokusturmak » zit goruslere arti oy veren yazar » nihat dogan dan aforizmalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » whaz up man diyene fine thanks demek » ataturk un karga kovalarken olmesi » ekim 2008 ankara ulasim zammi » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » galatasaray bayragi » fatihkul » lenovo » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » melankolik » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » turban » yuzen balon » bilgi yonetimi onlisans programi » misssunshine » altta kalanin cani cikti