company of heroes tales of valor 

kapat
  1. company of heroes adlı şaheser strateji oyununun 2nci ek paketi.
    ön incelemesi için:
    http://pc.ign.com/objects/142/14274745.html
    #4299339 (mhertalian, 30.11.2008 01:20)
  2. rpg-rts şeklinde oynanacak oyun. rpg kısmını açıklamak gerekirse, oyunda king tiger adlı tank ve içersindeki ekip yönetilcek, bu ünite bölüm boyunca kaybedilmemeye çalışılacak, düşman öldürdükçe alınan puanlarla bu ünite geliştirilip** bölüm boyunca daha rahat ilerlenilmeye çalışılacak. alınan puanlar bir sonraki bölüme geçerken silineceğini de belirtmekte fayda var. tankın içersindeki üniteler de, oyunun kimi yerinde hareket edemez hale gelmiş tankı, tekrar işler hale getirebilmek için gerekli tamirat gereçlerini bulmakta kullanılacak.
    #4720341 (notrinova, 18.02.2009 11:30)
  3. tager ace bölümü 3 görevden ibaret olan oyundur.
    ama şöyle birşey var ki, tiger ace'i bitirince o müthiş tiger skirmish oyunda da kullanılabiliyor.*
    #5063036 (mhertalian, 18.04.2009 23:19)
  4. ek paket değilde ayrı bir devam oyunu sanarak aldığım oyundur.
    rarlarının bilgisayarıma çıkartıp, aynı oyun olduğunu gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım * gidip aldığım yere geri verdim oyunu, bu aynı oyun diye birde yalvardım adama abi bul şu oyunu bul. az önce internetimin olduğu aklıma geldi ve bakıverdim sözlükümden, ek paket olduğunu görünce bu defa gözlerim yaşardı. şu an yüklüyorum ve çok heyecanlıyım sözlük.
    #5392049 (picnick, 14.06.2009 19:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

company of heroes tales of valor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. company of heroes tales of valor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu company of heroes tales of valor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about company of heroes tales of valor. Copyrights of the articles are belong to their authors.