como 

kapat
  1. bu gölün yakınında(artık tam neresi bilemiycem) george clooney'nin bir villası var.
    #1207122 (selmagezinir, 25.01.2007 22:28)
  2. galatasaraylı tomas' ın bir dönem formasını giydiği italyan 2. lig takımı.
    #1207131 (abberline, 25.01.2007 22:29)
  3. italya nın lombardiya bölgesinde bulunan sehir ve sehrin içinde bulunan gölün adı...

como sehri, milano nun 50 kuzeydoğusunda isviçre sınırında yer alır imiş...
    #1998164 (gonul diyorum akil diyorlar, 24.07.2007 06:56)
  4. isp. nasil
    #2868381 (reconquista, 20.01.2008 16:27)
  5. (bkz: como estas)
    #2868383 (ben hep 17 yasindayim, 20.01.2008 16:27)
  6. gölün kenarından daglara kadar uzanan, insana huzur veren, italya'da gülümseyen insanların varlığının kanıtı, duomosunun güzelliğine hayran bırakan sehir. yesille mavinin buluştuğu, milano'nun zenginlerinin haftasonu kafa dinlemek*icin kactıgı modern kasaba. terketmesi zor, gezmesi keyifli bir italyan sehri.
    #2882051 (mystery, 23.01.2008 00:44)
  7. rahmetli dedem torunlarına derdi lan çomolar akıllı olun,
    dede öldü sonra öğrendik,
    erzurum dilinde dana demekmiş çomo,
    ilahi dede...
    #2882066 (nickimden asagi monsingiladbah, 23.01.2008 00:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

como başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. como ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu como nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about como. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » yasin » fomer » maliyetinin iki katini vereyim bana da tl basin » ironi dedigin nedir ki gulum » flavor » nottingham forest » watain » ugur erdogan » erdem ozgen » polonyali fikralari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sarhos bir arkadasla yapilabilecekler » iste budur ustat ve yakalamaya calismak » sevgilisi olan bir kadina bile bile yazan erkek » infernal » p s i love you » siyah sut icen beyaz zenci » misspoison » tuvalet kapisini dinleyen adam » volver » premier league