commandos 2 

kapat
  1. en kazık, en eğlenceli, en abarti, en süper oyun. bi görevde norvecte limanda, birinde kuzey kutbunda, birinde burma, vietnamda, pariste cesit cseit atraksiyona sokan, ama koskoca tiny nin el bombası atamamasi gibi sacmalıklari içeren, herşeyine rağmen cok güsel olan, zor oyun

oyundaki karakterler
    tiny (green beret)
    inferno (sapper)
    fins (marine)
    spook (spy)
    thread (driver)
    duke (sniper)
    lips (seductress)
    whiskey (kopek)
    lupin (thief)
    #483862 (santa ernesto, 01.08.2006 12:44)
  2. komandoSiKi diye okunan ve yanlış anlaşılmaya sebep olan strateji oyunu
    #771261 (mr ben, 24.10.2006 22:56)
  3. oyunun icine marslari sokmalari ii olmus daha bir gaza geliyor insan. *
    #1448296 (duke, 24.03.2007 16:11)
  4. (bkz: jaws 2)
    #1448302 (no leaf clover, 24.03.2007 16:13)
  5. piyasaya çıktığı dönemde pek çok yağız delikanlının tongaya düşmesine sebep olmuş oyun. o dönem bütün bigisayarcılar tatlı(!) bir tebessümle satarlardı bu oyunu.... *
    #1890415 (andodos yamandidis, 09.07.2007 11:05)
  6. çok tehlikeli bir oyundur bu, adamın gününü rezil eder. rüyalarını kabusa çevirir ama....
    (bkz: harika)
    (bkz: mükemmel)
    (bkz: süper)
    (bkz: vesaire)
    #3616991 (stennlord, 04.07.2008 01:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

commandos 2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. commandos 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu commandos 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about commandos 2. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » bad things » nickten sifre tahmini yapmak » the shawshank redemption » ozel antalya universitesi » matahari » bank of england » alternans » nottingham forest » sono » beyazit ozturk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hala sagci solcu kavgasi yapan yazarlar » mario kasun » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » fia » ceset torbasi » mithat sukru bleda » sozlukteki doktorlar » 90 lar » cooler than jesus » surekli gote got denildigini hatirlatan uuser