come with the ball 

kapat
  1. ing. topla gel
    (bkz: chicken translation)
    #669096 (thedewil, 26.09.2006 21:27)
  2. ingilizceden türkçeye direk çevirinin aşmış hallerinden biridir.
    #4126744 (nenvarkuzum, 23.10.2008 03:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

come with the ball başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. come with the ball ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu come with the ball nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about come with the ball. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » kimim ben » lost control bursa turkusu soylesin zirvesi » gote keskul titretmesi » fantezi » husnu yalinkilic » sadece turkiye de gorulen olaylar » yapilmis en aptalca dalginlik » uypaciyakoverbeni » kucuk kara balik » selcuk balci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » chp genel baykali » hayata dair hazir cevaplar » kadinin onunde egilip evlenme teklif etmek » saipsiz le kacak yayin » meshur erkek yalanlari » okan bayulgen in sozlukteki nicki » sinava calismak için toplanan ogrenciler » dost » dogum gunu » orphaned land