come here 

kapat
  1. before sunrise filminde çalan leziz şarkı...
    filmi unutsanız bile bu şarkıyı unutamazsınız yani unutulmuyor hele ki sevdiğiniz biriyle paylaşırsanız...
    (bkz: kath bloom)
    #2144593 (white rabbit, 16.08.2007 18:23)
  2. türkçesi buraya gel olan ingilizce sözcük.
    #2416611 (dalton ana, 02.10.2007 18:06)
  3. yabancı futbol müsabakalarında, 'gör beni' olarak nitelendirilen 'topu bana at' cümlesi.
    *
    #2974060 (wtasyh, 08.02.2008 23:21 ~ 23:22)
  4. scorpion un kolundan ipi fıtlatıp düşmanı kendine çekerken söylediği söz.
    #2974116 (notrinova, 08.02.2008 23:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

come here başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. come here ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu come here nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about come here. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » komunun girisindeki olasi yazilar » erkegin asla kendi abazanligini kabul etmemesi » nutymax » haldun ertem » city ground » the doors » edu yu bir forvet ile takas etmek » seri arti oy veren melegin itiraflari » ferrarisini satan bilge » yigit ozgur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » never born » koc burcu kadini » bay j » bazarov » cemberimde gul oya » kursunlu kalesi » tarnally » giorgio napolitano » otobusteki liseli kizlar » melis birkan