come clarity 

kapat
  1. 2006 in flames albümü ve şarkısı.diğerleri:
    take this life,leeches,reflect the storm,dead end,scream,vacuum,pacing death's trail,crawl through knives,versus terminus,our infinite struggle,vanishing light,your bedtime story is scaring everyone.
    #218520 (monolith, 07.05.2006 13:06)
  2. in flames grubunun şimdiye kadarki albümleri içinde en dinlenir şarkılar barındıran en kaliteli albümü..
    #218801 (isibilenisegitmeyen, 07.05.2006 14:45 ~ 14:48)
  3. in flames'in yeni donem albumlerinin icinde en iyisi.
    nerede eski gunler diyenler icin;

(bkz: whoracle)
    (bkz: colony)
    (bkz: the jester race)
    (bkz: lunar strain)
    #219318 (a fine day to exit, 07.05.2006 18:44)
  4. aynı isimli albümdeki nefis in flames şarkısı.sözleri de şöyledir:

rushing through thirty
    getting older every day... by two
    drawing pictures of innocent times
    can you add color... inside these lines

i want you to lead me
    take me somewhere
    don't want to live
    in a dream... one more day x2

sure, if we change my perspective
    im certain i will change today
    im certain it will change our ways
    when things fall into place

i want you to lead me
    take me somewhere
    don't want to live

i want you to lead me
    take me somewhere
    don't want to live
    in a dream... one more day

take me somewhere
    don't want to live
    #422870 (wolfshade, 13.07.2006 21:15)
  5. şarkı, klip, yorum, bu adamlar...
    olay bitmiş, nokta şarkıda konmuş.
    her sabah vitamin niyetine aldığım şarkılardan birisi.
    * * *
    *
    #1156841 (diss___, 15.01.2007 09:39)
  6. her sabah kahvaltıdan önce dinlenerek i$tahın kesileceği, diyet yaptıran $arkı.
    #2456169 (3742372836, 11.10.2007 10:54)
  7. (bkz: iste budur üstat)
    #2830915 (mezarkabul ftw, 13.01.2008 03:40 ~ 03:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

come clarity başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. come clarity ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu come clarity nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about come clarity. Copyright of the articles are belong to their authors.

» whoracle » karides » anders friden » in flames » dead end » tum sarkilari guzel olan albumler » take this life » metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » jikase » aybars lebib » silah fabrikasi » ulkede yapilan pic muhalefeti » tetanoz asisi » insanin buyudugunu anladigi an » entry i okumadan oylamak » hani benim melegim » rosava » sozlukte yazarken tuyo almak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kanli pazar » lost » moderasyona acik mektup » vodka shot » kamer genc » sakiro » accidentally in love » aldim basimi gidiyorum » 8 gun » sismanlarin zorlukla ve hoyratca yurumesi