combo vurus 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dvd combo
  2. three hit combo
  3. combo
  4. the big combo
  5. hit combo
  6. pikatel combo max
  7. opel combo
  8. paris combo
  9. makas combo
  10. combo manyak

© 2008 - uludağ sözlük

combo vurus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. combo vurus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu combo vurus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » laf sokusturmak » ayabakan » micky green » ekim 2008 ankara ulasim zammi » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » full metal jacket » bolgan » kul olayim kalem tutan ellere » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » 0 dogumlu olmak » ntv muhabiri » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » tretuvar calismasi » trafik kazasinda kolu kopmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » radyo uludag » yattigi kizin babasina kizinizla yattim demek » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » damat hobbit pasa » sonraki blog » bizden kacmaz kameralari » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » atlas deneyi » ask sarsar » melankolik » imhotep » kullenen ask » kizim olmadan asla » sinan engin