columbia university 

kapat
  1. http://www.columbia.edu
    new york'un kalbinde*, harlem civarinda, cok shik bir kampuse sahip, ivy league okulu. kampusu cok genis ve guzel.. ama kampusun disi, alinan tum guvenlik onlemlerine ragmen biraz tedirgin edicidir.. ozellikle gec saatlerde.
    o sebepten okulda kendinizi kaptirip da saati 10/11p.m yaptiysaniz, okuldan guvenlik memuru yada araci istemek oldukca mantikli bir fikir kanimca.
    okulda ciddi bir turk populasyonu var. iletisim kurmak icin okulun tsa'ine yazabilirsiniz; http://www.columbia.edu/cu/tsa/
    #348595 (Confusedy, 15.06.2006 19:22 ~ 19:25)
  2. king george iii tarafından 1754'te kurulan ve new york'ta bulunan üniversite.

http://www.columbia.edu
    #501133 (6.4.r.1.$.h, 05.08.2006 14:38)
  3. muhendislikte olmayabilir ama sosyal bilimlerde lider birkac universiteden biri. hem de muthis bir kampuse sahip bir ivy league uyesi. new york city gibi dunyanin en buyuk metropolunde olmasi da urban bir ortamda egitim almak isteyenler icin kacirilmayacak bir firsattir.
    #1559630 (optimus prime, 23.04.2007 18:59 ~ 03.07.2007 23:40)
  4. her ne kadar suc oranlari kontrol altina alinmaya baslansa da harlem'in dibinde olmasi sebebi ile hala polis ve ambulans sirenlerinin eksik olmadigi bir semttedir kampusu. en son bir doktora ogrencisi soyulurken kacmak istemis ve araba carpmasi sonucu bir kac gun once hayatini kaybetmistir.
    #3249053 (optimus prime, 09.04.2008 07:53)

© 2008 - uludağ sözlük

columbia university başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. columbia university ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu columbia university nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dumur olaylar » ntv muhabiri » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » cabbage » kenan kalav » don t say goodbye » andrey tarkovski » genelkurmay aktutun u biliyordu iddiasi » unlulerden duymak istenilen sozler » surekli plan degistiren insan » darbe icin kasinmak » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » torlak » iliskilerde olmazsa olmaz uc sey » rui pedro dos santos patricio » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ucuncu » yaran mackolik com yorumlari » unutulmayan film replikleri » tirsik » escinsellik » her ilde bulunan ortak yer isimleri » darwin in maymuna benzemesi » ore miner under attack » ozal dan sonra gucunu hissettigim tek basbakan » fifa nin yabanci oyuncu sayisini sinirlamasi » 100000000000000 » unlulerden ozlu sozler » tsk » ulusalci » hotel menora