coluk cocukla ugrasmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. coluk cocukla siyaset tartismak
  2. coluk cocukla sozlukculuk oynamak
  3. sozlukte coluk cocukla muhatap olmak
  4. ugrasmak
  5. cocukla sohbet
  6. biri ile ugrasmak
  7. insanlarla ugrasmak
  8. bos islerle ugrasmak
  9. insanlarla ugrasmak zor
  10. kardesle ugrasmak

© 2008 - uludağ sözlük

coluk cocukla ugrasmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir insana guvenmek » ben capkin bir kizim » mesene » depresyona girmem sokarim » turkiye cumhuriyeti vatandasligini hak etmeyenler » sakirt kart » nevada » kendini bir bok sanmak » aslantepe nin bitmesi » cello invocations » mira » seri batak zirveleri » unutulmayan dizi replikleri » efes pilsenerr begin » camin sivi olmasi » yaz aylariyla gelen sort atlet corap uclusu » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » raul gonzales blanco » dostlarinin gozdesi » kalyna » yaran msn iletileri » 4 yasinda cocugun ismail yk hayrani olmasi » ataturk yasiyor » radyodan biktiran radyocu profilleri » tepesersemi » terelelli » corpsefire » cunda adasi » she s the man » tiki » it s not true » corvus » abapusi veli bali efendi » bos kamyon mu ariyorsunuz » modifikasyon » iste budur ustat » nermin abadan unat » pelin batu » kusha dogan » icimizdeki seri eksi oy veren ibne » doktor faustus » acilin ben muhendisim » carpisma » donjam ben saa » h » karadeniz teknik universitesi » cacik » paul mcguigan » allah baba demek insani inancsizliga goturur » dpu sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa