coluk cocuk 

1. dost muhabbetlerinde aile efradı anlamında kullanılan deyim *
    #49109 (tyler, 02.02.2006 00:15)
  2. sözlükte onlarca var hem de.. hayır yaşında değilim ben, yazabiliyorsa yazsın, bravo.. piyufffiyt* hatta.. süper yazanı da var..

velakin cacık olmaz'lar da azımsanamaz hani..

esasında akil yasta degil bastadir sözüne katılmamakla beraber akli basa yas getirir ayarının çıkışına vesile kişiye hastayım ben.. yerim..

bu sabi-sübyan, had-hudut kavramlarının mantığını da çözse fena olmaz..

tamamiyle samimi bir uyarı, allah muhafaza kötüsüne düşerlerse 2 ayar alır, sittin sene kendilerine gelemezler..

yazık lan..
    "bizim çocuklarımız onlar
    bizim evlaatlarımıızz..
    sevgiyeee şefkatee, ihtiyaaaçları var"

sırf bu arabesk eserin yüzü suyu hürmetine susuyorum valla.. beni yormayın, üzmeyin anam.. ağzım bayramlık vaziyette, sabredin bayramdan önce açtırmayın.. 1 ay kaldı şurda bayrama..

hani ananızın karnında 9 ay nası kaldıysanız.. biraz daha sabır.. o değil de hatırlarsınız herhalde, çok geçmemiş çıkalı.. ananızın karnından.. öhhmm..

hadi minik kardeşler, öptüm gözlerinizden..
    #654867 (hidrojen, 21.09.2006 21:39)

© 2008 - uludağ sözlük

coluk cocuk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. coluk cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coluk cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hilmi yavuz » buyuk taarruz kosusu » moderatorlerin tarafsiz olamamasi » tanriya inaniyor musunuz » ciktigi her erkege sana asigim diyen kiz » galatasaray » uretim cini » avea li ol sen de gul » dogan bir pisman » cya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games