coluk cocuga kalan dunya 

kapat
  1. feryaddır bu herkes anlayamaz;
    anlamıyorsan ya yaşın küçüktür ya da aklın...

vakt-i zamanında dedemle arabayla seyahat ediyorduk, tabi dede torun şamata, eğlence, sabah şekerleri modunda geçerken, yanımızdan bir iki araba hızla geçti, tabi dede kalayı bastı en orjinalinden.
    bi kaç yüz metre ilerde bu hızlı arabalı danaların kaza yaptığını görünce dedenin ağzından tarihi kelam süzülü verir;
    "çoluk çocuğa kalan dünya seninde a.q.".
    hafif bi tebessümle anlamadan gülümsedim tabi, ulan dede merak etme dünya banada kalacak dedim içimden.
    gel zaman, git zaman dede vefat etti, ağır acılar atlatıldı, hayat devam etti...
    taa ki lise çağındaki hanım kızlarımızın msn muhabbetlerini, o iğrenç resimlerini, otobüsteki iğrenç hallerini, salak salak yazdığı yazıları görünceye kadar...
    haklıymışsın dede " çoluk çocuğa kalan dünyanın bende a.q."
    seyyah olup gezmeli şu alemi, hatta mazlumları bir katara dizmeli,
    de mi ?
    dedecim ?
    dede?
    de de...

not: başka bi kaynakta yazmıştım, buraya aktarıverdim.
    #1973718 (hattori kibar feyzo, 20.07.2007 17:45)
  2. üzüntü sebebi,
    aynada görünen o beyaz saçlar yok mu, onların ben taa ...
    #3418346 (riza tevfik, 19.05.2008 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

coluk cocuga kalan dunya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. coluk cocuga kalan dunya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coluk cocuga kalan dunya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» makina muhendisligi » yagsiz kaziga oturtulmasi gereken yazar » dunyanin en iyi 10 metal rifi » servet avcisi » yaran turk filmi diyaloglari » converse i ile denize giren insan » hayalet kasaba » tircilara otostop cekmek » birbirine benzeyen unluler » yaninda prezervatif tasiyan kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games