collins mbesuma 

kapat
  1. bursasporla 3 yıllık sözleşme imzalayan afrikalı golcüdür.
    afrikanın en golcü futblcusu seçilmiştir.

03.02.1984 doğumlu Mbesuma, Güney Afrika takımlarından Kaizer Chiefs de 44 maçta 37 gole imza attı. Daha sonra ingiliz Kulübü Porsmouth a transfer oldu. Sezonun ilk yarısında 8 gole imza atan Mbesuma sezonun ikinci yarısında Portekiz`in Marituma takımında 9 gol attı.

sempatik bi tipi vardır.
    http://www.bursaspor.org....2007/temmuz/1agustos1.jpg

bursasporumuza ikinci afrikalı golcü hayırlı olsun.
    diğer için (bkz: herve tum)
    #2058461 (KeviN, 02.08.2007 20:33 ~ 03.08.2007 03:02)
  2. kendisi guney afrikalı değil zambiya'lıdır.
    #2058471 (sle7in, 02.08.2007 20:34 ~ 03.08.2007 11:39)
  3. afrikalardan gelmişte gelmesine , fermuarının açık olduğunu hiç mi görmemiş? önünü göremeyen adam topa nasıl vuracak diyoruz ve diğer adaylara geçiyoruz şimdi.swh
    #2058475 (Jnwr, 02.08.2007 20:35)
  4. zambiyalıdır. Golcü oyuncu, "Transfer bitti, şimdi futbol zamanı. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim" diyerek iddalı konuşmuştur.
    #2059179 (carlott, 02.08.2007 22:48)
  5. premier league de dikiş tutturmasına ve gayet iyi bir kumaşı olmasına rağmen bursaspor a gelmesi sebebiyle sorunlu bir futbolcu olabileceğini düşünmekteyim; kendisi sahaya çıksın ve gol atsın yeter...
    #2066348 (Disco Inferno, 04.08.2007 01:04)
  6. hiç bi s.k yaramamıştır ve bugün itibariyle bursaspordan postalanmıştır.* boşuna sözlükte de yer kapladı. halbuki ilk gelişinde ne umutlarla açmıştım bu başlığı.
    #3437880 (KeviN, 23.05.2008 23:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

collins mbesuma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. collins mbesuma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu collins mbesuma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about collins mbesuma. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » foucault ve kaciklik kurami » agir misafir » call of duty world at war » simurg efsanesi » veysel karani » iki saattir konusuyoruz bir kere hasan demedik » nefret edilen cumleler » ashlynn brooke » temir komuz » turkiye nin ilk mucevher dergisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » klasik muzik » her sivi ile sigara icme istegi » mininova » beni benle boyle » righteous kill » rna » fiat » ko tu sa » seni seviyorum ama gitmeliyim » legion of the damned