colin powell 

kapat
  1. 1. körfez savaşında genelkurmay başkanı,2. körfez savaşında dışişleri bakanı olan amerikalı adam.saddam'ın * kimyasal silahlarını çizgi film tadında tanıtmasıyla bilinir.
    #365707 (abuzittin zelzele, 22.06.2006 03:55)
  2. son derece cahil ve dangaval adam.
    #3847099 (hayvanlarin en guzeli, 21.08.2008 02:07)
  3. condaleza rice ile aşk yaşadığı söyleniyor.
    #3847152 (ketoral sampuan, 21.08.2008 02:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

colin powell başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. colin powell ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu colin powell nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about colin powell. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » nikaragua » exclurel » istasyon insanlari » nasa » jake chambers » metin turkcan » seytan olsam ben de isyan ederdim dedirten tipler » tear » ibne ile gay arasindaki farklar » yine mi lan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sari cizmeli mehmet aga » nijer » webcam » amator fotografci » al 1 de burdan yak » istanbul ankara 1 saat sana sevgim 24 saat » baba bizi eversene » yanal seks » amerikan filmlerindeki yahudi muhabbetleri » cin seddi bitiminde cinlilerin ilk tepkisi