colin kazim richards 

/ 8
kapat
  1. çok süper kaliteli bir oyuncu olmasa da mücadeleci bir oyuncu. özellikle maç sırasında işler kötüye giderse sahada hala çabalayan bir o bir de semih var zaten.
    divan kurulu toplantısında bir üye, bu futbolcu formayı yere attı fener'de ne işi var, gitsin anlamında sözler sarfetmiş. bilmiyorum bence faydalı bir adam.
    #4137362 (regulus, 25.10.2008 16:15)
  2. şayet fenerbahçe teknik direktörü fatih terim gibi birisi olsa, bu adam bir cristiano ronaldo olabilecek düzeyde.

yanlış anlaşılmasın. fatih terim'in tek yapacağı ayaklarının yere basmasını sağlayabilmektir. yetenek zaten var.

adam harcamak çok kolay. özellikle fenerbahçe'de. aragones denilen adamın yüzünden bu futbolcunun harcanmasını istemem.

formayı yere atmış. sen adam üzerinde yeterli otoriteyi sağlayamazsan ağzına da sıçar. 1986 doğumlu. 22 yaşında. aragones 22 yaşında hangi hataları yaptı? zorlasın hafızayı.

oynadığı maçların çoğundan zevk alıyorum. top ayağına gelince şovunu yapacak diyorum.

şımarıklığı çok söylenmiş. evet şımarık. bunu düzeltecek olan kişi de teknik direktör.

fenerbahçeliyim ama futbolu güzel olduğu için seviyorum ve bu adam güzel futbol izletecek.
    #4162917 (ornek cozumlu soru bankasi, 30.10.2008 20:15 ~ 17.11.2008 02:35)
  3. hakeme s.tir git küfürünü öğrenmek yerine istiklal marşı'nı öğrenmesi gereken şımarık futbolcudur.
    #4185877 (jigga, 04.11.2008 21:01)
  4. mehmet yozgatli'dan kötü burak yilmaz'dan iyi futbolcu.
    #4185927 (insatiable love, 04.11.2008 21:13)
  5. rap star olacakken son anda top star olmaya karar vermiş olan kişilik.
    #4185932 (msd, 04.11.2008 21:14)
  6. aldığı ceza sebebiyle pazar günü gercek fenerbahceli olma firsatinı kaybetmiş futbolcu..
    #4185936 (pablo escobar, 04.11.2008 21:14)
  7. yarın akşam için güvendiğim adam diyebilirim
    #4185938 (gunsligner, 04.11.2008 21:15)
  8. bir oğlum olursa koyacağım isim... ne absürd bi ad lan bu!
    #4185956 (eraserhead, 04.11.2008 21:18)
  9. avusturya - türkiye maçından sonra milli takımda daha rahat olduğu açıklamasını yaparak üstü kapalı takımını eleştirmiş futbolcu. dün sadece 5 dakika televizyonu açıp maça baktığımda colin topla gereksiz oynamalar içinde iken topu kaptırmış idi. kendisi ile ilgili pek değişen birşey olmadığını fark ettim, oynayılmasa da. yetenekli olabilir, bazen göze hoş gelen futbol oynayabilir ancak kendisini ne konuda geliştirmesi gerektiğinden çok emin değil. onun aynadığı takım ve pozisyonda oynamayı bekleyen, can atan ve o yeteneğe sahip birçok kişinin arasında bu şekilde konuşması, daha çok çalışıp o mevkiyi alamamasının göstergesidir.
    #4255142 (zookeeper, 20.11.2008 11:20)
/ 8
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

colin kazim richards başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. colin kazim richards ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu colin kazim richards nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about colin kazim richards. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kazim » besiktas a alti fenerli siniri gelsin » erdal onar » 5 haziran 2007 turkiye brezilya maci » colin kazim richards » colin kazim » butun iktidar sovyetlere » antigua ve barbuda » libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » mabeyn feriki » ntv muhabiri » klasik muzik » fizikokimya » fotospor » darussafaka cooper tires » turk kizlarini nasil buldunuz » direnc » wikisend » the mind s eye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » airborne troops » desti izdivac » oral seks » bejna » kurt olmak » gecenin koru msn zirvesi » 22 kasim 2008 ankaragucu fenerbahce maci » dancer in the dark » mikserde yuzen balik » peru