cold cold heart 

kapat
  1. norah jones'dan dinlenilmesi gereken bir şarkı. come away with me albümünden...

i tried so hard, my dear, to show
    that you're my every dream
    yet you're afraid each thing i do
    is just some evil scheme

a memory from your lonesome past
    keeps us so far apart
    why can't i free your doubtful mind
    and melt your cold, cold heart?

another love, before my time,
    made your heart sad an' blue,
    and so my heart is paying now
    for things i didn't do

in anger, unkind words are said
    that make the teardrops start

there was a time when i believed
    that you belonged to me
    but now i know your heart is shackled
    to a memory

the more i learn to care for you
    the more we drift apart
    #1332892 (krmyrdsn, 22.02.2007 03:09)
  2. gerek sözleriyle, gerekse müziğiyle insanın içini parçalarken eğlendiren bir şarkı. evet öyle.
    #3710438 (headacheda, 23.07.2008 23:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cold cold heart başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cold cold heart ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cold cold heart nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cold cold heart. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » sozluk formati » benim adim tatar ramazan ben bu oyunu bozarim » omer urundul » karakoy » sozluklerde kullanilan kisaltmalar » world of warcraft the wrath of the lich king » videolan player » huffas » kocaelispor » john cusack » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sevme » the man who wasn t there » 14 subat » ittihat ve terakki cemiyeti » gunesin dogusunu izlemek » askeri helikopterle piknige gitmek » sevgili » fasizm » post ejaculation syndrome » alacakaranlik