cold case 

/ 2
kapat
  1. ayrıca lilly rush' un dolu gözlerinde, artık hayatta olmayanların ya da akibeti belirsizlerin son defa göründüğü, 70 ve 80' lerin unutulmaz şarkıları eşliğinde veda ettiği fevkalade polisiye dizi. aerosmith' in sing for the moment' i ile bir bölüm finali vardır ki, her vicdanı olan zor tutar kendini ağlamamak için.
    #2351465 (abberline, 21.09.2007 03:02)
  2. bir dönem sürekli izlenen ve çalan şarkıların süperliği ile kendisini hatırlatan özellikle '' mayıs çiçeği'' diye bir kadının da olduğu bölümdeki şarkıyı aratan dizidir.
    #2456973 (mersa, 11.10.2007 14:58)
  3. her gördüğümde kendimi tutamayıp "aha soğuk kase" dediğim film (ne filmi ya dizi)..

bazı bölümleri oldukça etkili olmuştur bünyemde.. hayır ağlamıcam..
    #2456998 (sickthread, 11.10.2007 15:04)
  4. ''neden her bölümün sonunda duygusal anlar yaşıyorum ki ben ? hıı ?'' dedirten, polisiye bir dizidir. *
    #3316890 (scorpy, 25.04.2008 14:21)
  5. final müziklerini bırakın, bölüm içinde çalan şarkıları ile işi bitiren dizidir. saatlerdir "the red and the blue "adlı bölümün şarkılarını arıyorum lakin sonuç alamıyorum...
    #3352401 (Cavit, 03.05.2008 18:31)
  6. uzun süre faili meçhul kaldıktan sonra yeniden ele alınan davalar için kullanılan ingilizce tanım. ayrıca bu tanımdan yola çıkan muhteşem bir dizidir. keşke bize uygun ve arak olmayan diziler yapabilsek.
    #3352480 (Cemali, 03.05.2008 18:52)
  7. bittiğinde çok pis üzen,müziği de bir o kadar güzel olan cnbc e ye yakışır dizi.
    #3608153 (Lauralanthalas, 02.07.2008 01:58)
  8. her bölümü ayrı bir film tadında, sonunda hafiften duygulandıran, bazen inanılmaz etkileyebilen cnbc'nin polisiye dizisidir, ailecek izleriz.

dizimizde mevzuu şöyle gelişir: efendim öncelikle yıllar önce işlemiş cinayet yeniden gündeme tasınır ve olay kabataslak aktarılır, ortaya da potansiyel bir katil cıkar. sonrasında gidip bu katil oldugu düşünülen kişiyle konusulur, o da yeni katil olarak bir adres gösterir. her "katil olma olasılıgı yuksek" insan evladı sorgulamasında yeni bir vatandaşı katil olarak gösterir, ve nihayetinde daha önce sorgulanmıs kişilerden birinin eksik ifade verdiği/yalan söylediği ortaya cıkar ve geriye dogru tekrar sorgulama yapılır, katil bulunur. vee the end!!
    #3634186 (noway, 07.07.2008 22:07)
  9. Güzel dizidir, hoş dizidir. Ama bu dizideki dedektifler tanıkların ve zanlıların her sözüne inanırlar. işin en ilginç yanı da bu kişilerin asla yalan söylememesidir, en fazla eksik bilgi verir bu kişiler. Bu kadar dürüst zanlıların olduğu davaların yıllarca beklemesi ise tek bir nedene bağlanmıştır. daha önce olayı araştıran dedektiflerin doğru soruyu soramaması. Gene de güzeldir.
    #3634219 (fehimsiz ekmek, 07.07.2008 22:12)
  10. 4.sezondaki ''Rampage'' ve ''stand up and holler'' bölümleriyle insanı geçen zaman içinde yaşadıklarına pardon ''yaşayamadıklarına'' götüren izlenilesi dizi.

bir bölümünde <Erkekler kadınları köstekler derler ama siz kadınlar birbirinizi köstekliyorsunuz> cümlesi geçmişti bir konuşmada

Eeee daha ne olsun!!!
    #3641732 (exclamar, 09.07.2008 14:56 ~ 10.07.2008 18:08)
  11. az önce izlediğim tekrar bölümünde keane - somewhere only we know ve hoobastank - the reason çalarak beni pek bi sevindirik etmiş jerry bruckheimer dizisi.
    #3908521 (oopps I did it again, 03.09.2008 02:05)
  12. (bkz: without a trace)
    bir de alakasız bi bakınız olarak
    (bkz: cold play)
    #4166387 (eticin, 31.10.2008 17:41)
  13. geçen sezonun ilk bölümünün etkisinden kurtulmak için bayağı bir çaba harcadığım bir jerry bruckheimer dizisidir.
    #4259433 (fiskos88, 21.11.2008 10:56)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cold case başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cold case ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cold case nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cold case. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 48 » don t go away » cnbc e » izlenesi diziler » cnbc e izleme sebepleri » silgisini iple boynuna asan ogrenci » varoslarin ortak ozellikleri » max van ville » kathryn morris » 3 ay once acilan basliga entry girilmesi » elton john » kurdistan » radyo uludag » sozlukteki muhafazakar tandans » 3 subat 2006 galatasaray besiktas tbl maci » ankara ayak ustu toplaniyoruz zirvesi » nara » cocuklar duymasin daki gariplikler » libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » sobotta » filipinler » remorse is for the dead » veritaserum » mustafa akgul » islemci » altta kalanin cani ciksin » boran » sikinden tavana asmak » lastik yakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » agir misafir » song to the siren » kadina yonelik siddet » fondu » kurdistan daglari » destere » gilbert becaud » karda yuru izini be lan dustu salak » entrylerini kiz arkadasinin takip etmesi » benq p50