colchicum 

kapat
  1. tohumunun kuru ekstrelerinden yapılan küçük kırmızı haplardan, günde üç tane yutulmaması durumunda, ailevi akdeniz ateşi hastasının, normal hayatına devam edemeyeceği, kutsal bitkinin adıdır. aynı bitkinin tohumları behçet sendromu ve gut hastalığı tedavisinde de kullanılmaktadır. Colchicum, bir akdeniz ateşi hastasının tek gerçeğidir. hasta bu gerçeği unuttuğunda en az iki gün sürecek, ağrılı ve ateşli bir nöbet dönemine girecektir. çeken bilir...
    #3562351 (colchicum, 20.06.2008 16:43)
  2. 'insan bir düşü sevebilir mi' diye sordu, 'evet' dedim hiç düşünmeden...

zaten en çok onu sevebilir. 'bir düşü'...
    #3650592 (adiyamania, 11.07.2008 14:50)
  3. herkese nasip olmaz böylesi...

mutlu olsun hep, kızıma da iyi baksın! çok değil 20 yıl sonra gelinim olacak.

öperin.
    #3654761 (adiyamania, 12.07.2008 16:49)

© 2008 - uludağ sözlük

colchicum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. colchicum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu colchicum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kreator » uludag sozluk moderasyonu » bizar sanrilar » gotverenlik » how i met your mother » apraksi » desmond david hume » asteng » acc » nefret edilesi hediyeler » kate mosse » sokullu mehmet pasa lisesi » nefes alamamak » viski sisesine cay doldurmak » enes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » var misin yok musun » rafet el roman » ovulmekten cekinmek » mta88 » d bk » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » cimbom sozluk » galatasaray ve besiktas kardesligi » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » anatomic autogynephilia » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » bilinc » pink floyd » cek git bebegim » ynglan