col kanunu 

kapat
  1. 1964 yapımı yönetmenliğini faruk kenc in yaptığı başrolünde ahmet mekin'in oynadığı filmdir.
    #589155 (miksaj, 29.08.2006 21:34)

© 2008 - uludağ sözlük

col kanunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. col kanunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu col kanunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cennet » kutsala saldiriyorum oyle ise varim » ingilizlerin anlamayacagi turkce sozler » yucel sayilar » sensiz yapamam » star ana haber » belediye otobusunde misfak ile dis temizlemek » fethullah istihbarat timi » vonal » ucak kacirmak » mersa » genelkurmay aktutun u biliyordu iddiasi » hannibal » korkunc bisey » saw » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » annelerin ciglik atmasi » anlamadigi seylerden hoslanan insan » her arapca yaziyi kuran sanmak » karizmatik cevaplar » baba » daudi baldrs » 14 ekim 2008 washington wizards new orleans maci » robert capa » yagami raito » uludag sozluk » mitsubishi lancer evolution ix » burhan altintop sirin » uludag sozluk adult hikayeler bolumu » die megageile kuken farm » basta turban popoda tanga