cokosozluk 

kapat
  1. uludag sözlüğün ismini , günün anlam ve önemine yaraşır şekilde değiştirmeyi öngören mantalitenin,
    alternatif sözlük ismi önerisi.

(bkz: dunya cokokrem gunu)
    #240874 (aby, 13.05.2006 20:41)
  2. olsa da yesek dediğim öneridir.
    #240878 (doktor sağbırakmayan, 13.05.2006 20:42)
  3. adminliğin bir çocuga verileceği ve entrylerin de sadece 0-5 yaş grubu tarafından girileceği sözlük çeşididir.
    #240881 (aby, 13.05.2006 20:43)
  4. sözlüğün sahibi ali sami'nin ebesidir. çocuklara turgay abi masal anlatır. o da bu arada viski çoko yapmaktadır.
    #240883 (scarface, 13.05.2006 20:43 ~ 20:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cokosozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cokosozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cokosozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cokosozluk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » roberto carlos un akli real madrid de » click » sabah cay yerine kahve icen hiristiyan ozentisi » kadina yonelik siddet » kek yapmasini bilen kabiliyetli erkek » gunesin batisini izlemek » bediuzzaman said nursi » bmw m serisi » ameleperver cemiyeti » en unlu hiristiyan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » iyi sabahlar sozluk ben yatiyorum » sakarya universitesi esentepe kampusu » deacellmt » i belong to myself » serdar kurtulus » 11 subat 2009 turkiye paraguay maci » seslendirme sanatcilari » bilkent universitesi » murat karayalcin vs melih gokcek » turk uzay araci arkasina yazilabilecek sozler