cok yalnizim be atam 

kapat
  1. kadir inanirın komser sekspirde atatürk büstüne dert yandığı sahnede söylediği cümle.günlük hayatımıza çok yalnızım be x şeklinde girmiş ve çıkmamıştır.x duruma göre arkadaşınız,duruma göre sehpanız falan olabilir.
    (veritaserum, 14.05.2006 03:56)
  2. komser şekspir filminde güzel bir sahnede geçen kadir inanır repliğidir.
    (doktor sağbırakmayan, 14.05.2006 03:57)
  3. komser şekspir filminden sun'i bir sahnedir.
    (grand ekinoks, 14.05.2006 04:02)
  4. Yalnızlaştırılan ve yabancılaştırılan toplumun bir ferdinin, bu yalnızlaştırılma ve yabancılaştırılma karşısında, o toplumu var eden ve birlik ile kimlik veren atasına sığınmasının ifadesidir.
    (bluevelve, 19.09.2006 22:22)
  5. kendini bir şey sanan arkadaşımın kompozisyonunu bitiriş cümlesidir. *

edit: kompozisyon cumhuriyet vs ile alakalı değil idi.
    (pelvis, 19.09.2006 22:50 ~ 23.07.2007 23:27)
  6. dongel karhanesi filminde işsiz bir genci canlandıran ahmet saracoglu'nun atatürk büstüne sarılarak "çok işsizim be atam" şeklinde ağlayarak canlandırdığı karakter de bu başlığı hatırlatmıştır.
    (art ist, 19.09.2006 23:36)
  7. kadir inanir'ın nasıl bir müdavim olduğunu anlamın en kolay yollarından. bir insan bu kadar güzel mi okur. ağladım valla.
    (eskisevgili, 18.12.2006 01:56)
  8. komser sekspir'in en etkileyici sahnelerindendir. dini bütün insanın yönettiği film olsa sanırım "çok yalnızım be tanrım" olacak olan söz öbeğidir.
    (LocK, 23.07.2007 21:35)
  9. sevgililer gününde kullanılabilecek anlamlı sözlerden biridir.
    (mersa, 14.02.2008 00:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» satanic victory » tavuk utmek » 1858 » lig radyo » arthur koestler » ezginin gunlugu » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » ulug bey » yuruyen merdivende solda bekleyen tip » oktay azankopekbelasinibulur » lewes » turkiye sozluk » kapitalizmin besin kaynagi insanin hirsidir » en cok yalnizlik usutur » beni birakma » akarat i mevkuf » cunt bloody cunt » peskestepe » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » what a feeling » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » leyla gencer » boluspor » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » odtu kutuphanesi » 17 mayis 2000 » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » uludag timsahlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa