cok yakin isimler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yabanci isimlere yakin turk isimler
  2. en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak
  3. en yakin arkadasin baska yakin arkadasi
  4. tehlikeli isimler
  5. karizma isimler
  6. garip isimler
  7. unisex isimler
  8. akp ye yeni isimler
  9. isimler ve anlamlari
  10. cuzz i isimler

© 2008 - uludağ sözlük

cok yakin isimler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok yakin isimler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok yakin isimler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grup test » iran » abisesque » babanin ensesine saplak atmak » alexandria stadium » zulfu livaneli » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » ask » kurt soykirimi » bekaret onemsizdir diyen erkek » fenerbahce kupasi » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » mehmet ali aybar » monaco » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » year book yourself » secret heart » mesut yar » egyptian premier league » beyaz etli prens » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » radyo sol » sozlugu karistirmak istemek » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » imper » orgeneral sadi ozcan » haydi ic de cay koyayim » evcil hayvan avina cikmak » micky green