cok var bunlardan bizzat sahit oldum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olaya bizzat sahit olmak
  2. daha bunlardan cok var
  3. bizzat ben
  4. bizzat
  5. bizzat kendi
  6. bizzat kendim
  7. ukteydim doldum baslik oldum silindim cop oldum
  8. yetkililerle bizzat gorustum
  9. ben sahsen bizzat kendim
  10. ne oldum oldum sozunu soylettiren durum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alternative 4 » james hetfield in musluman olmasi » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » tufanbeyli nin tarihi eserleri » artova nin tarihi eserleri » murat celik » halit eken » levis 507 » gozlerimin etrafindaki cizgiler » rotring kalem arkasindaki ignelerin kaldirilmasi » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » hayattan sogumak » slav kavimleri » cankaya kosku nun isminin camelot olmasi » harun erdenay » husnu yalinkilic » icinde seker var diye cay icmeyen insan » yaran facebook gruplari » direktor » sakip sabanci muzesi » lagimcibasi » bahce nin tarihi eserleri » reino de silia » kozalak abi » converse giyebilme kurallari » 14 mayis 2008 boston cleveland maci » ben gideyim » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » istikbal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa