cok uykum geldi 

kapat
  1. çok uykum geldi; sürekli beyin aktivitelerinin azalması sonucu beynin vücuda standby komutu vermesi ile vücutta meydana gelen aşırı yorgunluk, esneme faliyetleri sonucunda beynin dile verdiği komutla vücudunun içinde bulunduğu durumu diğer insanlara ifade etme cümlesidir.
    #2721178 (hercai407, 20.12.2007 18:32 ~ 18:33)

© 2008 - uludağ sözlük

cok uykum geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok uykum geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok uykum geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bok atmanin dayanilmaz hafifligi » turgay demirel » osman pamukoglu » bilinc sislenmesi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » burak ozcivit » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » acik imza » baca gibi hissetmek » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » pallacanestro treviso » air » alaydim elin elime » actigi belalti basliga paso entri girmek » eski sevgilinin cisini tutamamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matkap ile gitar calmak » yavuz sultan selim » erdem yener » sevgilinin olmesi » red label » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » feather geranium » leave a comment » resident evil degeneration » yanma odasi » fetullah gulen » 3mo amjha » egzorsizm » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » soru isareti